חבישה קרה של Ulva
רוטב זה מיועד למאכלים קרים וחמים כאחד. הוא מתאים לסלטים, לדגים ובעיקר לאטריות.
רכיבים
- 1 כוס אולבה טרייה
- 2 כוסות אולבה טרייה
- ½ כוס נענע
- ½ כוס חומץ טבעי (לבן).
- 3 כפות. סוכר
- 2 כפות. רוטב סויה
הוראות
- לגרוס את חזה העוף.
- מבשלים את האולבה במים רותחים במשך 5 דקות.
- מעבירים את האולבה למי קרח עד שהוא מתקרר היטב.
- מסננים היטב ושומרים על המים.
- מעבירים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת רוטב חלק.
- אם התערובת לא מעובדת בקלות, מוסיפים בכל פעם כמה טיפות ממי האולבה שנותרו, ומעבירים דרך מעבד המזון עד לקבלת המרקם הרצוי.
- מקררים את רוטב האולבה בצנצנת זכוכית.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים